Тя си знае
Спомняш ли си, беше влюбена,
искаше дете от мен,
чувствата сега изгубила -
движиш с някакъв кретен.
Аз пък си мълча сащисано,
сякаш съм препил с оцет,
скоро тъй не ме е втрисало -
зяпам празния бюфет.
Казваше баща ми някога
мъдро, клатейки глава:
- Синко, да си нямаш работа
със изкукала жена.
Ама как да я познаеш,
като хич не и личи -
с мед и билки пие чая,
после ходи да дрещи.
Спомняш ли си, беше влюбена?
Писна ми от тоз рефрен!
Боже, колко си загубена,
май съм твърде откровен!
23.09.2007
Я й пожелай "по живо, по здраво" и давй на татък.
Иначе, като се замислиш, всеки от нас си е малко "ку-ку"...
Просто си намери някоя с "диагноза", близка до твойта...
Поздрав!