Тя – Смъртта
Студена нощ.
Вледеняващ мрак.
Тягостна тишина.
Една самотна стая.
Една празна душа.
Едно разбито сърце.
И толкова много мечти,
разпилени в море от сълзи.
Толкова много любов,
осиротяла без теб.
И едни тъжни очи,
търсещи покой в съня.
Жена без име,
без надежди,
без нищо... освен мъката.
Кой да ù помогне?
Кой да я спаси от това?
Никой.
Само тя, Смъртта...
© Боряна Георгиева All rights reserved.