Oct 26, 2014, 9:27 AM

Тя умря 

  Poetry » Other
443 0 0

Първият ми спомен?

Ударите на дъжда в града бетонен

Аромат на борова кора в септемврийския сумрак

Безцелно паднал сняг,

украсен от уличната светлина

 

Буден сън в булото на реалност спорна

С кашмирени коси

Закриват тъжни сивкави очи

Дявол с ореол, обречен все над някого да бди

Дом пореден в душата ми наивна преоткри

 

И зимата на гости приех,

красотата и от слънцето

опазвах ден и нощ,

но пролетта да почака не можа...

 

Лъчиста утринна зора.

 

Красиво тя умря.

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??