Dec 5, 2009, 11:08 AM

Тъга 

  Poetry » Other
463 0 2

Дори тъгата е убийствено красива

със своите разплакани очи,

усещаш я туптящострастно жива

с блестящонежни сребърни сълзи.

 

В тъгата има огнени отблясъци,

умело скрити зад небрежна меланхолия,

стаени вопли, стонове и крясъци -

неопозната дива територия.

 

Една сълза отронена се спуска,

превръща се в лавина и повлича ме

в порой от бесни, бурни, ярки чувства:

Здравей, тъга, аз твоя съм - обичам те!

© Люба Георева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всяко едно чувство трябва да бъде изпитано, за да бъде животът наистина пълноценен. Благодаря ви за оценката Валя и Семра
  • Ако не познаваме тъгата, няма как да оценим радостта нали..........
Random works
: ??:??