May 15, 2012, 11:00 AM

Тъга 

  Poetry » Love
642 0 2

Тъгувам за гласа ти

и идвам във съня ти,

и искам пак същия да е светът,

там, някъде в мечтите,

аз виждам пак очите,

които ме зоват.

 

Зоват ме надалече,

отдавна зная вече,

че твоята усмивка деня ми покори,

със нея аз заспивам

и там те пак откривам

във моите очи.

 

За тебе аз живея,

дори със теб се смея,

душата ми едничка - и нея бих ти дал,

пред теб да коленича,

ръцете, що обичам,

за миг поне държал!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??