May 3, 2010, 12:35 AM

Тъга и радост... 

  Poetry » East forms
902 0 18

Тъга и радост

в скобите-минало

делят бъдеще.

 

Истина,лъжа

събрани с чувствата

изваждат мисли.

 

Черно и бяло.

Пресечени линии.

Многоъгълник...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??