Oct 3, 2012, 2:26 PM

Тъга ли, каза, снощи те е посетила? 

  Poetry » Love
534 0 0

Не си мисли, че ще ме победиш,

 аз мога да бъда по-силна в това,

 което ти с години не успя да наредиш,

 аз за секунда ще го наредя.

 Прикриваш онази тъпа самота, 

която вечер те прегръща

 и щом отвориш входната врата,

 тя настоящето в пепел винаги превръща.

 Тъга ли, каза, снощи те е посетила? 

Нима осъзнал си що е да си сам? 

Тя силите ти явно е изпила 

и дебне и последните ти да изпие. Зад ъгъла е - там!!! 

Не мога вечно да те чакам 

да прекрачиш прага на своя страх и самота. 

Сърцето няма вечно да те чака,

 то не търси болка, търси любовта!!!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??