Mar 30, 2015, 12:12 AM

Тъгата в красивите очи 

  Poetry » Other
337 0 0

Две хубави очи -

душата на човек.

И какво

щом хубави са те,

но тъжни, плачещи.

От крясъци и боища,

позор и срам.

Изморени от тази картина.

Изморени тъга да виждат

всеки ден,

по улиците, в домовете,

в човешките сърца.

Две хубави очи,

но тъжни, плачещи.

От болка и

среднощни сълзи изморени.

Защо така е, щом хубави са те?

 

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??