Sep 29, 2010, 1:11 PM

Тъжен подслон 

  Poetry
586 0 0


ТЪЖЕН ПОДСЛОН



Нощем кошмари ме гонят,
а всеки ден ме мислиш ти.
При мене понякога търсиш подслон,
щом ти домилее за моите очи.

Прелетна птица си с много сезони,
на много места търсиш уют.
Аз ли станах вече монотонна, 
или претръпна в моя скут.

Аз съм твоят вечен сезон.
При мене идваш, когато си сам.
Мисълта ми е тъжен подслон,
може би ни е твърде рано.


 

 


23.06.2005 г.
на М.М.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??