Feb 2, 2011, 4:13 PM

Тъжно море 

  Poetry » Love
1533 0 3

Тъжно море


С дантелена пяна брегът ме посреща,

в хоризонта потъвам, със свойте мечти

отплавам на ужким и не търся пощада,

морето е тъжно, за мен днес тъжи.

 

С натежали криле гларус прелита,

спираловидно върти вятъра мойте коси,

в очите ми плуват слънчеви ладии,

пясъкът мокър под краката шепти.

 

Безцветна без теб съм, беззащитна,

от думите ти тежки най-много боли,

загубих те и сега съм сянка нечиста

и призрачно бродя, аз съм тъжно море.

 

 

© Нанита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??