Sep 26, 2013, 12:56 PM

Тъмен Рай 

  Poetry » Phylosophy
697 0 2

Изтръгнати ми бяха крилата

от приятели, врагове и непознати.
И заплака душата ми, горката...
За всичките моменти безвъзвратно опожарени.
 
 
Ореолът над главата ми изгасна...
И потънах в мрак и страх навеки!
Боях се от това, че трябва да порасна...
Предателство виждах в лицето на всеки.
 
 
А Господ оглуша за моя вик за помощ...
За това накрая спрях и да се моля.
И усетих в сърцето си безгранична немощ,
и приех, че тук съм сам по своя воля!
 
 
Изгрява ден, но в мен остава мрачно...
Ще намеря ли сили някога да сложа край?
Ще успея ли да възродя надеждите си прашни?!?
Добре дошъл си, постой за малко в моя Тъмен Рай!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Санвали!
  • Много силно стихотворение! Поздравявам те! Намират се сили, ние сме силни същества...
Random works
: ??:??