Oct 31, 2012, 12:52 PM

Тъмна есен 

  Poetry
356 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=23JVbBe9Tv4

Студено е. Не лази ли по кожата
тази есенно-пълнолунна ледина?
Събужда ли в теб мисли за безбожие?
Побратимяваш ли се с призраци в нощта?
Не ти ли изглежда малка Земята?
Не се ли усещаш осъзнал
някакъв древен отпечатък,
пропил душата ти с печал?
Не виждаш ли отвъд звездите?
Не си ли син на есента?
Листопадно ме обичаш.
Търси ме в поройна самота.

31.10.2012г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??