Mar 9, 2011, 11:25 AM

Търсехме обич 

  Poetry » Love
595 0 5

Цяла нощ рисувахме обич и страст,

имахме нужда от своите мисли и време,

градихме замъци от нежност за нас -

да Я намерим чакахме - в ръце да Я вземем,

да гребем с шепи - бяхме доволни,

шепнехме тихо, с устни, без глас...

струни докоснати - душите ни болни,

търсехме обич - попаднахме в Нейната власт.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=xbTMW2p2KMM&feature=player_embedded

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??