Sep 6, 2006, 12:11 PM

...търсейки теб 

  Poetry
1344 0 25
Не искам да плачеш!

Но тайно в страха,
че съм сам ще нагазя
и там ще поплача
...за мен...докато

любовта,кротко
в дните пролази,
неудържимо
...търсейки теб.

Споменът бял,
в сълзата проходил,
мост ще направи
до другия бряг

...където...
по твоята обич
ще те позная,
със своята...
ще остана при теб.

© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??