Apr 6, 2017, 10:29 AM

Търсене 

  Poetry » Civilian
207 0 0

Колко любов
всеки изхвърля.
Ровя в боклука
кофите обръщам.
Но грам обич 
не е останала там.

 

Не ме е срам
нека ме гледат.
Ще търся
докато я намеря.
И цялото си сърце
на нея ще дам.

 

Не искам въпроси
отговори нямам.
За любов да прося
вече се отказвам.
По-добре да живея
в един истински свят.

Ще бъда щастлив
ако всичко забравя.


И ще се чувствам жив
главата си ще изправя
защото светът е красив.
Обичам ли
каквото и да правя
аз ще бъда богат.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??