Nov 12, 2004, 11:47 AM

Търсих 

  Poetry
977 0 2
Търсих-ала вече никого не търся,
уморих се от идиоти и лъжи,
омръзна ми сълзи да бърша
от изстинали от плач очи.
Търсих-ала вече се предадох,
явно няма обич на света,
всичко от себе си дадох,
само да намеря любовта.
Търсих-ала нищо не намерих,
само още болка и сълзи,
подходящо време не оцелих,
няма да се спре с лъжи.
Търсих-но какво открих,
един човек-мечта за мен,
а после той ме нарани
и разбрах че просто е студен.
Търсих-но намерих маска,
покривало за едно лице,
на безразличната душа-украска,
топлина за ледено сърце.
Търсих и едно разбрах,
обичаш ли ще бъдеш наранена,
опитах се и оцелях,
сега и аз съм като лед студена!

© Adelina Петканова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??