Mar 3, 2012, 10:37 AM

Търсих те 

  Poetry » Love
685 0 1

Търсих на любовта очите,

намерих ги някога в теб!

Преглътнах през болка сълзите,

продължих пътя напред.

Пребродих света студен и мрачен,

за да те открия, моя любов незаменима.

Потърсих те в мрака еднозначен,

така с друго несравнима.

Търсих те, мой прелестен свят,

рисувах ноти любовни.

Търсих те в полета от мак,

врекох се с думи съдбовни.

Търсих единствено и само любов,

вярвах, че в теб ще открия.

Допуснах те в моя живот,

а ти мен така нарани ме.

Намерих пътя на болката,

в студенина обгърнах се аз.

Търсих любов някога...

но не такава била е за нас!

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??