Търся се!
Душата си в шепички нося
и капчица не ща да разлея.
Възкръсвам от комата на живота
и връщам се в хаоса на живота!
В този същия, с двете лица
и искам да ми е слънчево,
и грозно, и живо, и истинско!
Страх ли!
Скована съм, но и тръпка Е,
поисках го и ще живея.
Ще се намеря! -
Това, което е останало
и още... каквото денят донесе!
© Оксана Молер All rights reserved.