Животът е Любима песен!
Животът е път чудесен!
Оставя те без дъх дори,
когато огънят в теб гори!
Излизам вън и взирам се лицата!
В очите гледам, но разглеждам и сърцата.
Издирвам чувствата, нали знаеш кои?
С които някога душата ми обилно напои!
Заканих се пред мен,
в този свят безкраен.
Ще те намеря, Мила,
дори и да съм окаян!
09.08.2014
© Димитър Димитров All rights reserved.