Sep 1, 2007, 3:46 PM

ТЪРСЯ ТЕБ 

  Poetry
630 0 5

Вървя през бурените от стомана,
обрасли в твоето сърце.
Къде си? Търся те обезумяла,
както майка търси своето дете.

Плувам в блатото от катранени спомени,
което трови твоята любов.
Къде си? Искам да изпия блатото,
както любим за обич е на смърт готов.

Летя над морето от убити надежди,
което бушува във твойте очи.
Къде си? Търся аз пристана,
както кораб с разбити платна.

Справедлив ли е този, които ни създаде
Теб - мъж, Мен - жена,
и смъртни присъди на всички  раздаде...
Вероятно да...
За да те намеря пак, макар и НЕ сега!

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??