Feb 5, 2020, 7:59 AM

Убиваме с тайни 

  Poetry
286 2 5

Облечени в тайни,

покрити във тайни,

погребани тайни...

 

Разбулени тайни,

изровени тайни,

разбунени тайни!

 

Оръжия тайни,

разголени тайни,

убиваме с тайни!

 

05,02,2020

 

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??