Ухае на есен,
ухае на вятър,
ухае на листа.
На мокра трева.
На дъжд и дъга.
Ухае малко на студ.
На увяхнали цветя.
На птичките
отлитнали на юг.
Понякога ухае
на тъга и на сълзи.
Но ти си моят
мир и топлина.
Дланите ти са
моите цветя.
Целувките ти
полета за юг.
Любовта ни
моята радост и лъчи.
Само в теб, моя песен,
сърце и душа,
във твоите обятия-
обичам есента.
© Лили Вълчева All rights reserved.