Sep 18, 2007, 3:22 PM

Ухание на... 

  Poetry
943 0 29

С красива раковина те подсещам
за лятото, изпълнено с жар,
за стъпките по пясъка горещ,
за двама ни, поели слънчев дар.


Спомни си за кафето - недопито
оставаше до късно през нощта.
И щом ме галеха ръцете,
от жарки дири пламваше плътта.


Претопляхме напитка утаена -
на устни бе с горчив привкус.
От сладостта на нощите горещи
ухаеше на шоколадов мус.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??