Dec 31, 2011, 4:17 PM

Ухания 

  Poetry
320 0 4

Разцъфнаха цветята.

И имената,

бъдеще

и древности

нашепващи,

разтвориха се.

Соковете им

по своите пътеки

се понесоха.

А силата

в очите на жените

своя аромат омеси.

Разтвориха се цветовете.

Ухае тялото,

тъй както и сърцето...

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??