Даваме съвети -
уж за добро.
Насърчаваме другия,
уж го обиичаме,
а все за нещо,
"уж" дребно завиждаме.
"Пожелавам ти да си жив и здрав",
а на ум си казвам -
"и да умреш прав".
Така ли обичаме?
Така ли се радваме?
Така ли живеем?
© Александра Ангелова All rights reserved.