Снежи светът, и аз тъжа,
и всячески отбягваме очите.
Ти казваш своята лъжа,
а аз - отивай си, отлитай!
Събирай снимките от скрина,
и спомените, щом са твои,
и куфара с надежди напълни,
щом си решил, че друга твоя е.
Отивай си, недей се връща,
не питай за живота ми, детето,
опитай се във новата си къща
да сътвориш онова, което
загубихме по някакви причини
и не признахме колко е свещено,
защото малки бяхме, може би,
а любовта е временна...
© Елена Даскалова All rights reserved.