Feb 11, 2017, 5:28 PM

Ужасна съм 

  Poetry » Love
342 2 8

Ужасна съм! Във спомена боля,
крада от сънищата ти покоя,
прегради и условности руша,
и смело се отдавам на пороя.

Ужасна съм! Предлагаща сърце,
без искове, безплатно и до края,
по-нежно галя даже от перце,
без думи те изстрелвам чак във рая.

Безплатна съм! А струвам цял живот,
дарявам се, отровна и тръпчива,
Безплатна съм! Във дебрите ти брод,
в безпътицата сладка,  но горчива.

Безплатна съм! А струвам небеса,
дарявам се от истина сломена,
в очите ти прераждам чудеса,
в страха ти съм отчайващо студена.

Дарявам се! Потапяща вълнА,
разбила скелета на норми и порядки,
желана и обичана жена,
пораждаща в мъжете куп загадки.

Желана съм! В сърцето си горя,
да, истинска съм, дай ми да те сгрея,
опиташ ли страстта ми...  след това,
без мене няма как да оцелееш.


 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??