Jan 28, 2011, 9:26 AM

Ужасно ме стягат ръкавите 

  Poetry » Humour
816 1 7

Ужасно ме стягат ръкавите на  ризата бяла,
от безсилие идва ми чак да крещя,
кой ли ги стегна, не съм даже разбрала,
санитарят, или докторът ме докара така.
До мен е застанал Бонапарт с горда осанка,
Червената шапчица къса горски цветя,
слънчогледи рисува Гог  с палитра, на сянка
Мария Тереза  прегръща своите 16 деца.
Насреща ми тича рицар с бяла якичка,
прегръща ме здраво с железни ръце,
той знае коя съм – една романтичка,
ех…
тези ръкави как стягат това малко сърце!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??