Nov 25, 2018, 10:36 AM

Улов 

  Poetry » Love
512 4 3

Зачеркнах те, превърнах те във пепел,
изрязах те от себе си, отмих те.
Изхвърлих те. Извиках те. Открекох.
От всички карти още заличих те.

 

Изгубих те. Удавих те във думи.
Изплаках те. И все така остана.
Смених адрес. Походка. Станах друга.
Убих се и възкръснах. Пак си рана.

 

Предадох се. Завърнах се простена.
Намразих те. Отлъчих те. А ти
видя ме как останах съкрушена
и знаеше, че си ме победил. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??