В разпененото пълноводие,
изблъскана от мътните води,
разсърдена, сама на нея си,
далеч от всяко плодородие,
с хрипове от зимен грип,
покашля сълзливо начумерена...
Два-три дена слънце,
ако не остави да погрее,
ще се сцупя по нейния тертип!
С настроение на киселец,
къмто коприва, природно
ще съм възпарлива.
© Misteria Vechna All rights reserved.
бъди се пак и креативна!