Feb 2, 2007, 8:58 PM

Умолявам ви 

  Poetry
515 0 1

В какво бях виновна?
Не ти ли дадох любов?
Нима не те пазих,
от живота така суров?
Не те ли галих щом те болеше?
Не изпивах ли капката кръв?
Не поглеждах други мъже.
В сърцето ми си бил винаги пръв.
Така се получава в живота.
Даваш много, а вземаш малко за това!
Жени, умолявам ви, помислете:
обичайте, но не прекланяйте глава!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бих преклонила глава само пред някой, който е постигнал нещо наистина човешко и значимо... и то от възхищение.
Random works
: ??:??