Aug 23, 2020, 11:45 PM

Умората 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
929 0 0

Умората 
изтрива всяко обяснение,
обезсмисля всяко извинение 
и си тръгва заедно с брояча на времето.
Оставаш по усещане.
Само тогава разбираш наистина какво чакаш.
Нещата 
и хората 
се познават с умората.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??