23.08.2020 г., 23:45 ч.

Умората 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
907 0 0

Умората 
изтрива всяко обяснение,
обезсмисля всяко извинение 
и си тръгва заедно с брояча на времето.
Оставаш по усещане.
Само тогава разбираш наистина какво чакаш.
Нещата 
и хората 
се познават с умората.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??