Aug 8, 2016, 10:54 AM

Уморена съм... 

  Poetry » Other
714 1 7

Уморена съм, Боже... О, така уморена,
и отдавна гнездо не плета.
Имам птичка, и е много красива,
ала вече тя самата краси си дома.

 

Свих от светската глъч надалече.
Ни пари, ни имоти ме мамят.
Искам синьо небе и бялото облаче,
със които очите ми да богатеят.

 

Всичко имам, и нищичко нямам.
Всичко преходно е в този живот.
Само рамо, на което да се облягам
е еквивалентно почти на любов.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??