Jan 14, 2021, 9:31 AM

Уморена вселена 

  Poetry » Other
220 0 6

Една уморена 

вселена 

се погледна 

в огледалото

и изчезна... 

 

22.08.2015.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??