Dec 7, 2008, 11:10 PM

Уморени капки 

  Poetry » Other
733 0 0
Уморени, капките
падат на земята,
пътят малко по малко
живота им отнема.
Как бързо,
без дори да кажат нещо,
умират върху
бледожълтото паве.
Изпратени от ангели
да изкупват грехове,
те живота си заменят
за малко добрина и сила.
Но жертвите им
не винаги са оправдани...
Понякога надеждата се изпарява -
също като тях,
малките дъждовни капки -
изкупители на грехове.
Но аз в тяхна спътница
ще се превърна
и на всички ще дарявам
вяра и любов.
Жертвата им ще превърна
в алени, сини и зелени...
цветни усмивки, също
като новия им цветен живот!

© Веселка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??