Apr 27, 2014, 12:40 PM

Уморени от раздяла 

  Poetry » Love
459 0 0

Дали е уморено небето от раздялата голяма,

как разделят се слънцето и луната всеки ден,

дали някъде при всяка раздяла тайно изгаря

по една звездица,  влюбена в изгрева сломен.

Изгревът е тяхната раздяла голяма,

той разделя и много други влюбени души,

и как нощем луната тайно наблюдава

своя любим как дреме уморен.

Дали нощем всичко става позволено,

дали може и невъзможната обич да гори,

дали може невъзможното да превърне във възможно,

може ли две очи да горят, въпреки гъстите мъгли...!

 

© Атанаска Чочкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??