May 15, 2009, 8:22 AM

Уморено утро... 

  Poetry » Love
519 0 7

Тихи стъпки...

Шепот на трева.

След плиснал ненадейно

топъл дъжд.

Взривил за миг

и жадната земя.

 

Майска нощ.

И песен на щурци.

Всред синя

тишина.

Задъхано сега.

И мълчаливо после...

 

Китарен звън.

Изплакани очи.

Разсипани мечти

и разпиляни мисли.

Въздишка.

Уморено утро...

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??