Sep 20, 2008, 8:48 PM

Умозаключение 

  Poetry » Erotic
906 0 3

 

Когато
любимата ми
ми каже:
"Довечера съм заета",
това означава,
че довечера
е заета.

Нещо по-ясно?

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??