Oct 14, 2022, 3:00 PM

Упадъкът на морала 

  Poetry » Other
439 0 1

Тъжно ми е да гледам туй -

защо има на морала упадък?

Народе, което думам чуй -

защото грехът е лесен, сладък!

 

Спри се сега, нима не разбираш,

бъди сдържан, пази си чистотата!

Трудно е между две да избираш,

внимавай как използваш свободата!

 

Ще ти дам от моя опит ориентир -

просто пътят към доброто е по-труден!

Но само тъй ще имаш хармония, мир,

затова разумът ти трябва да е буден!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??