Oct 11, 2009, 2:45 PM

Употребена 

  Poetry » Other
532 0 2

Без да ме обичаш, спря се на мен,
избраница била сам за твоето легло.
Не само вечер, а и всеки ден,
ме търсеше за щяло и не
щяло.

Употребена бях многократно,
долен подлец си ти.
Мислеше, че това, което правиш е сладко,
но ще ти загорчи, повярвай ми.

Сега аз ще злоупотребя,
ще бъда твое подобие.
Сега е мой ред да наранявам,
ще предизвикам в теб страдание.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никой няма право да употребява душите и телата ни! Отмъщение!
  • ТИЯ МЪЖЕ! Дано да му го върнеш тъпкано! Чудесни думи си употребила
Random works
: ??:??