Oct 10, 2004, 12:48 AM

Упрек от обич 

  Poetry
1494 0 0
Защо по някой ти отново тичаш
и то такъв, когото не обичаш
и той със тебе пак се подиграва
и с трохи от обич те дарява?
***
Но кой съм аз да те виня
и сметка аз да ти държа,
но болно ми е на душата
така да си играеш със съдбата!
***
Лошо ми е и когато страдаш
и от високо пак отново падаш,
ти унижаваш се във моите очи,
а от това повярвай много ме боли!
***
Но ще се опълчиш, имаш шанс,
дори изпаднала във транс
ти своята съдба ше промениш
и моята душа ще покориш!
24.03.03г

© Пламен Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??