Feb 29, 2012, 12:08 PM  

Уроци по сценично майсторство - Опит 

  Poetry » Other
590 0 12


Уроци по сценично майсторство

Опит

.....................................................................

далече съм-налага се да пиша

гласът ми дращи сякаш тебешир

листа по който думите самотни ще въздишат

 

и само Господ, който вече се е смял

със бащинска любов на малките ни крачки

ще слуша за да чуе колко капчици любов

 

ще се родят за да проблеснат и да капнат

и някой ден-повярвай ми от тях ще разбереш

какво е да създаваш за да раздадеш

 

 

музика

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??