Mar 1, 2012, 10:39 PM

Уроци по сценично майсторство - Раздяла 

  Poetry » Other
744 0 19

 

Уроци по сценично майсторство

Раздяла

...............................................................

 

 

когато гледаш в бездната от нотни тишини
и то в такива сред които с пръсти

дъното със звуци си засявал

 

когато чувството че път ти предстои
засяда неразумно: в черното или пък в бялото
а споменът припява - няма няма няма как

 

да върнеш времето- за миг поне -

с една идея по-назад остава ти

едно-едничко нещо да направиш -

 

да свириш за да не забравиш

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=WfzBx8SSQOU&feature=related

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??