Feb 25, 2012, 10:25 AM

Уроци по сценично майсторство - Увертюра 

  Poetry » Other
561 0 17


Уроци по сценично майсторство

Увертюра

..........................................................

Не се изгубвай в чужди многоточия - 

глаголни времена капчукат в изгрева -

събуждат птиците живота с песента 

и в думичката хлебец търсим Истина. 

 

Тук истината е, че всеки мисли се за сам 

и в мозъчната му хралупа слънчице не светва, 

освен ако не пожелае в буквички да събере

най-важната за всички думичка - Надежда.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??