Mar 23, 2022, 9:05 PM

Усещам те 

  Poetry » Love
241 0 0

Усещам те по устните си,
усещам твоите нежни устни,
усещам твоята нежна прегръдка,
усещам те и те желая,

 

не спирам да мисля за теб,
и не искам да спирам,

 

ти си цветът, който ме кара да бъда по-добър,
ти си вятъра, който ми гали душата,
ти си жената, която ще изпепеля с думи,
ти си мир и страст в душата ми,

ти си толкова женствена и нежна жена,

 

не мога да отрека, че те жадувам,
че искам да те накарам да се засмееш,
искам да те оставя с широка усмивка,


ти си прекрасен летен ден, който озарява съществото ми,

 

ти си невероятно лъчезарно цвете,
ти си необятна градина от цветя и светлина,
мога да те усетя дори когато съм на хиляди километри,

 

ако четеш тези думи, те са истински,
пропити с нежност и страст към слънчевия човек, който си,
усещам те и искам да се слеем в едно,
живота ми от черно-бял става цветен с теб,

искам да направя толкова много неща с теб,
ти си красиво цвете...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??