Oct 9, 2008, 9:51 PM

Усещане 

  Poetry
577 0 5
 

Усети ли как птичките пропяха,

усети ли вкуса на пролетта,

а още есентта не е съблякла

дрехата от падащи листа.

 

Усети ли ти огнения поглед,

усети ли онези ветрове,

докосващи те даже и неволно,

следа оставят в твоето сърце.

 

Усети ли ти музика в униние,

и красотата в грозното отвън,

усети ли как бавно в теб покълва

любовта към някой друг живот.

 

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??