Nov 14, 2004, 7:45 PM

Усещане 

  Poetry
802 0 0

 

Имам

звезда на челото.

Ти я видя,

а аз я видях

в очите ти

…и беше

светлина…

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??