Mar 19, 2011, 3:49 AM

Усещане 

  Poetry » Love
830 0 0

Отпивам с теб понятие за Вечност –
създаден с огън, присаден във плът.
Най-вечните неща – ЖИВОТ и СМЪРТ,
най-близки са и най са ми далечни.
автор: misan4o

Отпивам с тебе глътката си вечност -
един коктейл от огън и от смърт.
Най-вечните неща са тъй далечни,
дори когато те са наша плът.

Къде е раят и къде е адът  -
оплетени са като две души,
като телата ни в миг наслада,
със който Господ сам ни изкуши.

И нямам глас за този миг небесен,
и в ада слизам - неизречен хрип,
не ми достига въздухът за песен.
Разкъсан, ослепен като Едип,
събирам си лицето в твойте шепи
и търся устните ти с устните си слепи.

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??