Apr 11, 2007, 9:23 PM

Усещане за... 

  Poetry
695 0 1

Oбичам усещането...

Когато всичко се разпадa
Взирам се с усмивка във небето

Всичките тези звезди...
Дали съм ги виждал преди...
В начaлото на всеки край

Заложен край е на начало

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??